Elkjøp med megatabbe


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 10. september 2011, kl. 20:38

20. september er den offisielle datoen for lanseringen av Gears of War 3 til Xbox 360. Flere av kundene som forhåndsbestilte spillet via nettbutikken på Elkjop.no har imidlertid allerede fått spillet dumpet ned i postkassen sin. De som mottok spillet er helt sikkert i ekstase, men utgiverne av spillet, Microsoft, er ikke like glade.

 

Her er angivelig beviset på at Gears of War ble sendt for tidlig fra Elkjøp.

 

Det var PressFire som først omtalte nyheten i dag. De hadde nemlig fått tilsendt et bildebevis på at Gears of War 3 befant seg hos en heldig person i Norge – allerede. Personen hevdet også at flere andre hadde mottatt spillet.

Microsoft selv visste imidlertid ikke om dette selv da Pressfire kontaktet dem lørdag ettermiddag.

Dette er nytt for oss, men noe vi umiddelbart vil følge opp. «Gears of War 3» skal ikke under noen omstendigheter selges før lanseringsdatoen den 20. september og brudd på dette er noe vi ser svært alvorlig på, sier country lead i Retail, Sales & Marketing hos Microsoft Norge til PressFire.

Som Pressfire poengterer står det på Elkjop.no at varen ikke sendes ut for 18. september, og på samme side står det også at lanseringsdatoen er 20. september. Her har Elkjøp tydelig gjort en tabbe.

Her ser man at det står "Release 20/9", og litt lenger ned "Varen sendes 18.09.2011".

 

Vi er veldig opptatt av å holde disse fristene. Akkurat her vet vi ikke hva som har skjedd. Vi informerte Microsoft i går. Nå undersøker vi hva som har skjedd, slik at det ikke skjer igjen, forteller kommunikasjonsjef i Elkjøp, Åshild Indresøvde, til PressFire.

 

Kilde: Pressfire.no

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB