Google+ har åpnet slusene


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 21. september 2011, kl. 15:27

I juli ble Google+ lansert, men man trengte da en invitasjon får å kunne bli medlem av tjenesten. Internettets nye snakkis fikk mye oppmerksomhet i mediene, og brukerne var også intereressert i Googles påfunn. Google kunne telle over 10 millioner brukere kort tid etter lansering, og mye tydet på at antallet økte hele tiden. Spørsmålet er hvor mange av de 10 millioner brukere som fremdeles bruker Google+.

Åpnet for alle
En gladnyhet er at Google nå har åpnet slusene og lar hvem som helst registrere seg som bruker i det nye sosiale mediet. Man trenger altså ingen invitasjon lenger, og det kan jo dermed være sannsynlig at antallet brukere vil øke dramatisk fremover.

Hvor mange som vil ta i bruk tjenesten og være aktiv er imidlertid usikkert, og skal vi tro trenden som har vært, vil mange av disse nye brukerne bli inaktive etter en stund.

Vi skrev en en kommentar om Google+ her på Teknologia, og vi lurte da på om tjeneste fortsatt levde. For mye tyder på at Google+ er en spøkelsesby.

 

Trykk her for å komme til Google+

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB