Buffer App gir deg full kontroll over oppdateringer


Christofer Nygård
Publisert 27. desember 2011, kl. 21:50

Buffer App er et utmerket verktøy for å effektivisere og forenkle Twitter-tilværelsen din. Sett tweets i kø og la Buffer App gjøre resten av jobben. (Foto: Christofer Nygård)

Med Buffer App kan du legge inn tweets når det passer, og publisere dem på spesifikke tidspunkt. De valgte tidspunktene gjør oppdateringene mer strukturerte og skal være passende for følgerne dine. Vi har testa tjenesten.

Det er ikke alltid like enkelt å opprettholde Twitter-konto når du har andre viktige ting å gjøre. Likevel skulle mange ønske de hadde en sterkere tilstedeværelse på Twitter, noe som kan åpne mange muligheter både for karriere og nettverksbygging. Underskrevne er den første til å signere på nettopp dette, med kun i overkant av 100 Twitter-oppdateringer siden 2009.

Tweets på vent

Nå i jula oppdaget jeg tjenesten Buffer App, og fikk virkelig en aha-opplevelse over dens geniale simplisitet. Twitter-oppdateringene blir satt i en slags kø, som du fint kan redigere på i etterkant, og publiseres på det valgte tidspunktet. Etter du velger hvilke, og hvor mange, tidspunkt du ønsker, kan du publisere i vei.

Dette gir deg mulighet til å twitre når du har tid til overs. Disse blir igjen spredt utover dagen på passende tidspunkt, slik at du får best utbytte av oppdateringene dine – uten å være plagsom.

Det er også mulig å sende andres Twitter-oppdateringer rett til bufferen, ved å trykke på «Buffer»-lenken når du holder musa over en tweet.

Chrome-addon og Android-app

Tjenesten kommer også med en flott Chrome-addon, som etterlater et ikon til høyre for adresselinja. Ved å trykke på ikonet får du opp et Buffer App-felt (over innholdet) hvor du ved hjelp av ett tastetrykk kan twitre en link til nettsida du leser akkurat der og da. Det er også mulighet til å redigere og legge til tekst, slik at du for eksempel kan linke på norsk til en nettside skrevet på engelsk.

Buffer har også en app tilgjengelig for Android, som finnes i Market ved å søke «Buffer App», eventuelt via denne lenken. En iPhone-app skal også være i gjære, men er ennå ikke tilgjengelig.

Analyseverktøy

I tillegg følger det også med et nyttig analyseverktøy (se bildet til høyre) som rapporterer tilbake til deg hvor mange retweets og klikk du fikk på oppdateringen.

Facebook-støtte

Tjenesten har også støtte for bruk på Facebook, selv om det kanskje ikke er like relevant. Iallfall ikke for min del.

Etter noen dagers bruk er jeg, og flere av oss i Teknologia, svært imponert over tjenesten. Jeg har fått gløden tilbake, og håper jeg klarer å opprettholde den en liten stund til.

Sjekk ut Buffer App for å prøve selv – det er anbefalt!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB