Chrome nå forbi Firefox globalt


Einar Holten
Publisert 1. desember 2011, kl. 18:47

Vokser: Google Chrome fortsetter den kraftige veksten.

Nettstedet Statcounter har lagt ut en melding om at Chrome nå har klatret opp forbi Mozillas Firefox i november. Chrome får en markedsandel på 25.69%, mens Firefox ligger på 25.23%. Sammenlignet med samme tid i 2009 lå Chrome på knappe 4.66%. Googles nettleser viser dermed kraftig vekst.

Trolig vil Chrome fortsette veksten og etter hvert kunne se i retning av Microsofts Internet Explorer. Sistnevnte har i følge Statcounter en andel på 40.63%.

«We can look forward to a fascinating battle between Microsoft and Google as the pace of growth of Chrome suggests that it will become a real rival to Internet Explorer globally,» -Aodhan Cullen, CEO, StatCounter.

Du kan lese hele pressemeldingen hos Statcounter.com.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB