Picnik legges ned – flytter til Google+


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 21. januar 2012, kl. 14:03

Det er bare dager siden Teknologia skrev om Picnik, tjenesten som lar deg redigere bilder direkte i nettleseren. Picnik har vært en foretrukket tjeneste for mange i flere år, men i dag kom nyheten om at de kaster inn håndkledet.

Google-samarbeid

Siden Picnik slo seg sammen med Google i 2010 har de fokusert på å implementere sin tjeneste i flere av søkegigantens produkter. Blant disse finner vi Google+, som nå utnytter Picnik-motoren til det fulle. Gjennom en såkalt Creative Kit på nettsamfunnet får brukerne tilgang til de viktigste av Picniks funksjoner. Dette kan du teste selv på Google+, om du er medlem.

Gratis premium til 19. april

For å vise sin takknemlighet til brukerne, har folkene bak tjenesten bestemt seg for å gjøre premium-utgaven gratis for alle, helt frem til dagen Picnik stenges – 19. april. Alle som betaler for tjenesten er lovet  full refundering.

Les mer om Picnik her. Husk at du kan bruke tjenesten fritt helt til 19. april.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB