Lyst på mer Dropbox-plass? Slik får du det


Christofer Nygård
Publisert 4. februar 2012, kl. 10:30

Er du en aktiv Dropbox-bruker, men ønsker ikke å betale for mer plass? Da har vi gode nyheter til deg: nå kan du få opp til 5 GB ekstra lagringsplass ved å prøve beta-applikasjonen for Android-mobiler.

Tar du del i kampanjen kan du bli sittende igjen med hele 7 GB lagringsplass, en ganske bra deal med tanke på at gratisversjonen i utgangspunktet kun gir deg 2 GB.

500 MB først – så mer

En ny opplastingstjeneste for mobil skal gjøre det enkelt å laste opp både bilder og video. Tjenesten er ennå i beta, men ved å melde seg på får du ikke bare tilgang til den ekstra funksjonaliteten – du får også 500 MB mer lagringsplass for det første elementet du laster opp. I tillegg vil du få 500 MB ekstra plass for hver 500 MB du laster opp, inntil 5 GB totalt.

For å ta del i betatestingen, følg instruksjonene angitt i denne forumposten på det offisielle Dropbox-forumet. Eventuelt kan du scanne denne QR-koden med din Android-mobil (sikkerhetssjekket av underskrevne).

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB