Blir navnet iPad HD?


Christofer Nygård
Publisert 2. mars 2012, kl. 13:30

Kommer neste iPad til å hete iPad HD? Det spekuleres heftig før lanseringen 7. mars.

Det amerikanske nettstedet Gizmodo melder at navnet på neste generasjons iPad kanskje kan bli iPad HD og ikke iPad 3. Det baseres på tidligere navngiving av Apple-produkter, samt tips om at enheter ved navn «iPad HD» har besøkt en rekke amerikanske nettsteder den siste tiden.

Funnet på Google Analytics?

I webanalyseprogramvare – som for eksempel Google Analytics – er det mulig å spore hva slags type enhet som brukes til å aksessere nettstedet med. Det har i den senere tid versert rykter om at enhetsnavnet iPad HD har dukket opp i analyseprogramvare til en rekke amerikanske nettsteder. Dette er riktignok en enkel oppgave å trikse med, så slik kunnskap bør tas med en klype salt.

Det har også vært sporet bruk av oppløsningen 2048 x 1536, som er den forventede skjermoppløsningen til den neste utgaven av iPad (men dette kan også være en desktop-skjerm).

Dette er riktignok kun spekulasjoner, og svaret får vi sannsynligvis ikke vite før 7. mars når Apple presenterer produktet på en nylig annonsert konferanse.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB