Selg, bytt og kjøp spill på Gamers World Map


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 13. mars 2012, kl. 00:30

Selskapet ECCO tech har utviklet en tjeneste som skal gjøre det enkelt å kjøpe, selge og bytte brukte spill. Tjenesten har fått navnet Gamers World Map.

Kartbasert

Når man er inne på gamerswordmap.com, og har opprettet en brukerprofil, kan man komme i gang med å selge, kjøpe eller bytte spill med andre mennesker. Gamers World Map fokuserer på lokasjonsbasert kjøp og salg. I praksis fungerer det slik at et kartfunksjon med søkefunksjonalitet gjør det enkelt å finne spillere i nærheten av deg selv. Dette slik at du kan kjøpe, bytte og selge spill med folk i nabolaget.

Foreløpig ser det ikke ut til at så altfor mange spill er i omløp, men dette vil nok forandre seg når flere får øynene opp for Gamers World Map.

Vi synes det foreløpig er en smule knotete å bruke tjenesten, men ser absolutt potensialet i den.

Kaster bort penger

Eieren av Ecco tech, Egil P. Andersen, vil at færre skal kaste bort penger på å bytte inn nesten nye spill.

– Jeg er far til tre barn, og særlig mine to sønner er dedikerte dataspillere. Jeg synes de kaster bort veldig mye penger på å bytte inn nesten nye spill via kjeder som Game Stop og tilsvarende hvor innbyttepris i forhold til bruktpris er veldig dårlig.

– Jeg forstår at tjenester som dette kan være kontroversielle med tanke på inntektsgrunnlaget for spillutviklere, men jeg tror at tjenester som denne primært vil konkurrere med forretningsmodellen til butikker som Game Stop.

For alle konsoller

Ønsker du å selge, bytte eller kjøpe spill? Da bør du absolutt ta turen innom Gamersworldmap.com. Alt av konsoller som kan krype å gå finnes i listen, så sjansen for at du kan gjøre et kupp er nok ikke liten.

La oss gjerne høre hva du synes om tjenesten. Kommentarfeltet er åpent.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB