Bedre Facebook på mobil


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 14. mai 2012, kl. 23:34

Facebook har nå har de lansert en oppdatert versjon av Facebook for mobil som har et nytt og oppdatert design.

Større bilder

De tidligere mobilversjonene av Facebook har vært dårlige til å vise frem bilder. Forbedringen av dette er den største nyheten i nye Facebook på iOS, Android og i nettleserversjonen. Nå er bildene mye større, og dekker hele bredden av skjermen.

Måten bilder vises på nå er mye bedre enn hva den var, men som flere brukere på Facebook påpeker er det litt merkelig at du har valgt at bildene skal gå utenfor selve rammen i applikasjonen. Hvis du ser nøye etter ser du at bildene er et par millimeter utenfor rammen.

Automatisk oppdatering

Du trenger ikke å oppdatere Facebook-applikasjonene for å få det nye designet. Oppdateringen rulles ut automatisk.

 

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB