FILM: LOL


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 30. mai 2012, kl. 01:03

Det er starten på et nytt skoleår, og for Lola blir det ikke like enkelt som det har vært tidligere. Kjæresten hennes svikter henne, foreldrene er umulige og omgås, og på toppen av det hele er det vanskelig å være bestevenn med bestevennen Kyle.

Både Lola og moren hennes, Anne, finner kjærligheten på ny, men begge forsøker å holde det hemmelig for den andre. Dette fører til at de sklir lengre og lengre fra hverandre. Vil de klare å finne tilbake til det de hadde, selv etter at Anne har gjort noe utilgivelig?

LOL handler i all hovedsak om Lolas liv, men også om livet til moren. Vi kan vel innskrenke det til å omhandle begges kjærlighetsliv. Vi følger dem, og en haug med andre folk, gjennom ett år. Et typisk high school tenåringsliv med intriger, kjærlighet, hat og masse, masse fram og tilbake.

Fra begynnelsen føles det ut som om LOL ikke har noen historie, kun en hovedperson med dagligdagse gjøremål. Jeg gir den en sjanse til å ta seg opp, men det gjør den ikke. Filmen forsetter bare i det samme kjedelige sporet, helt uten mål og mening.

Gørrkjedelig, lite overbevisende skuespillerprestasjoner (Miley Cyrus er og blir Hannah Montana; hun fungerer ikke i andre roller) og en oppbrukt historie. Det er rett og slett ikke mye positivt å si om LOL. Det eneste som trekker opp er to gjenforeninger; én mellom mor og datter, og én mellom far og sønn. I disse to scenene kom det faktisk en tåre fram i øyekroken, noe som overrasket stort.

LOL er nok et tenåringskliss, og en dårlig en sådan. Se heller på bilder fra ditt eget liv, det er nok mer spennende.

 

 

FILMENS TRAILER FINNER DU HER!

INFO OM FILMEN:
Originaltittel:
LOL
Regissør:
Lisa Azuelos 
Produksjonsår: 
2012     Premiere: 1. juni 2012
Lengde:
1 t. 37 min.
Sjanger:
Komedie/drama/romantikk
Skuespillere:
Miley Cyrus, Ashley Greene, Demi Moore, Douglas Booth, Ashley Hinshaw, Thomas Jane

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: