Spotify for iPad lansert


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 2. mai 2012, kl. 15:24

I dag ble den offisielle Spotify-appen for iPad lansert. Den er nå tilgjengelig i App Store, men kommer foreløpig ikke opp når man søker etter den. Det kan enkelt løses ved å besøke denne lenken, direkte fra nettleseren på iPad-en.

Optimalisert for Retina-skjermen

Spotify på iPad tilbyr enkelt og greit avspilling av musikk, akkurat som forventet. Noe vi liker godt er at den er optimalisert for Retina-skjermen – alt ser rett og slett svært pent ut – knappene og ikonene er krystallklare.

Avspillingen starter på et millisekund, og leverer klar og fin lyd. Applikasjonen støtter også AirPlay.

Startproblemer

Like etter at vi hadde installert applikasjonen på Nye iPad, møtte vi et problem med at avspillingen stoppet underveis, og ikke ville starte igjen. Hva dette skyldtes er vi ikke sikre på, men en omstart av enheten så ut til å løse problemet. Altså et lite tips om det samme skjer hos deg.

Spotify for iPad leverer det den skal, og mange vil nok sette pris på lanseringen. Selve applikasjonen er gratis, men krever et premium-abonnement for å fungere.

Last ned applikasjonen her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB