Sint bestemor kuppet Microsoft-arrangement


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. oktober 2012, kl. 23:28

Surface og Windows 8-lanseringen i Beijing ble ikke som ventet. I det som skulle være et underholdningsnummer under arrangementet, kom en eldre kinesisk kvinne opp på scenen og forsøkte å stoppe hele showet. Kvinnen var tydelig opprørt, og vinket og veivet med armene mot publikum for å stoppe nummeret.

Bakgrunnen for opptrinnet skal ha vært at kvinnen var barnevakt for sine barnebarn denne kvelden, og at alt bråket fra Microsoft-arrangementet førte til at barna ikke fikk sove. Bestemoren tok saken i sine egne hender, men ble raskt oppdaget av sikkerhetspersonell på scenen. Kvinnen gikk imidlertid ikke frivillig ned fra scenen. Vaktene måtte rett og slett tvinge hende med makt.

Nå går videoen om bestemoren rundt på sosiale medier. Se videoen øverst i saken.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB