Clear er klar for Mac


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. november 2012, kl. 14:53

Clear, todo-applikasjonen som tidligere i år fikk mye oppmerksomhet for sin brukervennlighet og enkelhet, har nå fått en egen Mac-utgave. Den ble lansert i App Store i dag, og koster 49 kroner.

Appen tilbyr synkronisering gjennom iCloud, slik at du har med deg «huskelappene» overalt – enten om du bruker Clear på din iPhone, eller på din Mac. Du kan enkelt opprette oppgaver på Mac-applikasjonen, og ta de med deg videre på din iPhone når du går ut døra.

Vi har testet Clear på Mac, og førsteinntrykket er veldig godt. Det enkle brukergrensesnittet er overført til Mac-applikasjonen, noe som må sier å være imponerende. Du kan navigere i applikasjonen ved hjelp av håndbevegelser, noe som fungerer overraskende godt.

Prisen på 49 kroner gjelder kun i dag, og vil fra og med i morgen bli en del dyrere. Ordinær pris vil være på litt over hundre koner. Det kan dermed lønne seg og kjøpe Clear i dag om man vil spare noen slanter.

Øverst i saken ser du en video av hvordan Clear på Mac fungerer.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB