Jurassic Life trailer


Einar Holten
Publisert 2. januar 2013, kl. 20:42

Det er ikke første gang fans prøver å lage en Jurassic Park mod. Flere har forsøkt, men disse ser sjeldent dagens lys. Nå har en annen gruppe gitt ut en trailer for Jurassic Life som er en mod basert på Source-motoren. Med tanke på at Source ikke har noen assets for trær og busker osv, virker prosjektet veldig lovende. Du finner prosjektet på ModDB.

http://www.youtube.com/watch?v=lTPk4iO47RQ&feature=player_embedded

I Jurassic Life spiller du Robert Muldoon som er sikkerhetsansvarlig for parken. Og det er ikke noe spesielt mer de forteller om selve historien. Folket som lager modifikasjonen har valgt å lage en mer lineær opplevelse med god stemning i samme stil som Resident Evil-serien. Ut i fra traileren har de klart å få til det relativt godt.

De som jobber med prosjektet ser også etter flere som kan hjelpe de. Ingen dato er gitt ennå riktignok. La oss håpe denne modifikasjonen faktisk klarer å komme ut i nærmeste framtid.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: