THQ budrunde ikke godkjent


Einar Holten
Publisert 5. januar 2013, kl. 13:42

Nettsiden Distressed-Debt-Investing.com har kommet med en oppdateringrundt konkursrammede THQ. En bruker på spillforumet NeoGAF har klart å finne informasjon om at dommeren ikke godkjente de første prosedyrene rundt salget av selskapets eierdeler for å bli kvitt gjelden.

Før jul ble det kjent at THQ slo seg selv konkurs under Chapter 11. Noe som betyr at de vil ha kontroll over bedriftsiden, men ville måtte gi opp kontrollen over selskapet til en annen aktør.

Flere aktører skal være interesser i å kjøpe merkevarer og lisenser m.m. av THQ, slik at de kan klarer å operere etter konkursen. Det nevnes 5 mulige, og Warner kan være en av de. Ingenting bekreftet ennå.

Dommeren har utsatt videre høring og forhandlinger i saken til mandag.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB