Verdensrekord i Wind Waker


Einar Holten
Publisert 4. januar 2013, kl. 13:02

I går ble det satt ny verdensrekord i såkalt speedrun av Zelda The Wind Waker. Den ble satt av Cosmo Wright som er en kjent speedrun-spiller. Tiden lyder på 4 timer 37 minutter og 24 sekunder.  Dermed ble den forrige rekorden satt av Demon9 slått med rundt 2 minutter.

Kriteriene for å gjennomføre er at man kan fullføre det på uansett % (ikke alle items osv) og kan bruke Tingle Tuner. I tillegg bruker man den japanske utgaven siden teksten går raskere. Her er en oversikt over de registrerte rekordene for Wind Waker.

Ikke nok med det, Cosmo skal også være med på SDA Charity Marathons som starter den 6. januar. Vi har opprettet en hendelse for den, slik at du lett finner informasjonen du trenger. Der skal han kjøre speedrun i Commander Keen 5/6 og da Wind Waker. Verdt å sjekke ut med andre ord. Om du vil sjekke ut dagene og tiden Cosmo skal spille, kan du ta en titt på timeplanen til SDA (inkluderer GMT-tider).

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB