Filme i skjul


Trond Eilertsen
Publisert 5. juli 2013, kl. 01:26

Spionkameraer er ikke bare noe som hører til i James Bond filmer. De finnes også i virkeligheten, og hos Spyworld finner du et bredt utvalg av smarte kameraer som er skjult i hverdagslige bruksgjenstander.

De fører for eksempel kulepenner med spionkamera, slik at du ubemerket kan ta opp andre folks gjøremål, mens det ser ut som at du i all uskyldighet løser kryssord.

spionkameraKanskje er du mer interessert i å ta opp det som foregår i hjemmet ditt når du ikke er til stede? Til det formålet kan du benytte deg av for eksempel en tøyknagg eller en klokke med innebygget kamera.

Mulighetene er mange og hvis du vil ta opp video i det skjulte finner du et passende spionkamera der – det kan være skjult i et armbåndsur eller vekkerklokke, et par solbriller, et speil eller en lommelykt.

Husk bare på at det er strengt forbudt å filme andre uten tillatelse eller uten at man har satt opp skilt eller andre varsler.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB