Sponset video: Vil gi deg mer innhold med Playstation Plus


Sponset
Publisert 3. september 2013, kl. 09:39


Sonys betaltjeneste ønsker å gi deg flere gode spillopplevelser på dine Playstation-enheter. 

Playstation Plus-tjenesten er et medlemskap for eiere av Playstation 3 og 4, samt den håndholdte konsollen PS Vita. Tjenesten tar sikte på å tilby deg med en PS-enhet mer innhold, uten at det skal koste deg skjorta.

Med Playstation Plus er tanken at du skal spille mer, men betale lite. Som medlem får du tilgang til en stor spillsamling der både prøveversjoner av store spill og innhold til redusert pris er tilgjengelig.

Flere toppvurderte spill som brukerne får gratis tilgang til, legges til i tjenesten hver måned.

PS4-brukere må ha medlemsskap

Plus-tjenesten har vært tilgjengelig siden 2010. og nå kommer den altså til Sonys nyeste konsoll, PS4.

Tidligere i sommer ble det kjent at eiere av Playstation 4 er nødt til å betale for Plus-tjenesten for å få kunne spille online. Plus-medlemskapet kommer i tillegg til at brukerne må være medlem av Playstation Network.

Inntil nå har PS Plus vært et valgfritt medlemsskap – klart, det er fortsatt valgfritt for PS4-brukerne, men vil man spille med venner over nettet er altså et betalt medlemsskap en nødvendighet.

Ekstra innhold

Playstation-eiere over hele verden bruker i dag Plus-tjenesten. Vi kan skjønne hvorfor. Det er ganske genialt – betaler man en liten månedssum får man flere gratisspill hver måned.

Men hvordan PS4-brukere vil reagere på å måtte betale for å kunne spille online gjenstår bare å se. De kan likevel trøste seg med at prisen ikke er så dramatisk høy. For omtrent 400 kroner får man et års medlemsskap.

Denne artikkelen er sponset av av Sony Playstation.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: