Her går det galt for «Transformers»-regissøren


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. januar 2014, kl. 19:29

Måtte gå av scenen under presentasjon av ny Samsung-TV. 

Da Samsung skulle presentere sin nye kurve-TV på 105 tommer skjedde det noe ganske så uventet på CES-scenen i Las Vegas.

Samsung hadde leid inn den kjente filmregissøren Michael Bay (kjent for blant annet Transformers) for å presentere TV-en, men da Bay gikk på scenen ble det raskt klart at mannen ikke hadde stålkontroll.

Bay stotret og slet med å fullføre setningen sine, og etter noen pinlige sekunder kokte det over for Bay og han gikk av scenen, uten å ha sagt noe særlig konstruktivt om Samsungs TV.

På sin egen blogg forklarer Bay episoden: 

– Wow! Jeg dummet meg nettopp ut på CES. Jeg skulle snakke for Samsung om en kurvet 105-tommer UHD TV. Jeg låner sjeldent navnet mitt ut til produkter, men dette produktet er bare fantastisk. Jeg ble så entusiastisk at jeg hoppet over introduksjonen.

– Dermed ble teleprompteren (hjelpeskjerm for foredragsholdere journ.anm) forvirret. Telepromteren gikk opp og ned – og dermed gikk jeg av scenen. Jeg antar at liveopptredener på TV ikke er min greie.

The Verge fanget opprinnet på video. Se øverst i saken.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB