«Inside» mener å være den beste personlige mobilavisen


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. januar 2014, kl. 00:37

Foto: Inside

Foto: Inside

Kan tjenesten ta knekken på Flipboard?

Tidliger i januar skrev teknologia.no at Facebook kan være i ferd med å lansere en Flipboard-konkurrent. 

Mens vi venter på at Mark Zückerberg skal lansere en egen personlig avis-applikasjon, kan vi ta en titt på Inside. Dette er også en ny personlig avis-applikasjon som skal gi deg de nyhetene du vil ha – når du vil ha dem.

Det som skiller Inside fra applikasjoner som Flipbard og Feedly, er at førsnevnte fokuserer på det essensielle ved hver nyhet. Her er det altså de viktige fakta som presenteres, og sakene er aldri på mer enn 300 tegn.

Med andre ord er det korte artikler som er rett på sak.

Ifølge The Verge, som har pratet med utviklerne, bruker ikke Insider datamaskiner som korter ned artiklene automatisk, slik andre applikasjoner har forsøkt seg på. I stedet har Insider en rekke skribenter som går gjennom artiklene og skriver dem om til korte, konsise artikler.

Sakene er hentet fra originale kilder, og skulle man ønske å lese hele saken skal man kunne klikke seg videre til den originale artikkelen. 

Du kan også fortelle Inside hvilke saker du likte å lese – på denne måten skal applikasjonen vise flere lignende saker i fremtiden.

Inside lanseres for iPhone, Blackberry og har også en egen nettutgave. En Android-versjon er på vei, ifølge Inside sin nettside.

Hva tenker du om denne applikasjonen? Si din mening i kommentarfeltet! 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB