Slik er den nye Pebble-smartklokka


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. januar 2014, kl. 22:31

Foto: Pebble

Foto: Pebble

Stikkordet er penere design. 

Årets CES-messe i Las Vegas startet for alvor i dag, men en rekke produsenter lekket nye produkter allerede før messen offisielt startet. Pebble var intet unntak.

Pebble ble en ordentlig suksess på Kickstarter i 2012, og klokka var på mange måter den som virkelig satte smartklokker i søkelyset i 2013.

Nå kommer klokka i en ny utgave, og den nye modellen har fått navnet Pebble Steel.

Som navnet hinter om er det et annet material som brukes i denne utgaven. Mens den første modellen ble levert med plastikklenke, vil Steel leveres med enten matt svart eller børstet rustfritt stål.

Dette er helt klart for å heve kvalitetsfølelsen over klokken. Og selv om vi verken har prøvd den nye klokken eller sett den med egne øyne, virker det ut i fra bildene som at klokken ser mye mer elegant ut, spesielt om du skal bruke klokken i mer festlige lag.

Samme innmat

På innsiden er imidlertid Steel ganske lik sin forgjenger – klokken har den samme skjermen og batteriet, men har fått litt mer RAM – fra 4 til 8 MB.

Mot slutten av januar lanseres for øvrig en ny og offisiell app-butikk for Pebble. Dette skal gjøre det lettere å finne gode applikasjoner for klokka. Alle applikasjoner som fungerer på første generasjon av Pebble vil også fungere på Pebble Steel.

Foto: Pebble

Foto: Pebble

Pebble Steel vil koste 249 dollar, rundt 1500 kroner. Klokken kan forhåndsbestilles fra getpebble.com.

Pebble Steel: «Ready to Go» from Pebble Technology on Vimeo.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB