Ny episode av podkasten vår: – Jeg ble skikkelig kvalm av Oculus Rift


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. mars 2014, kl. 15:19

snert tegning

Markus Lund og Øyvind Skogmo Hansen fra teknologia.no gir deg både spennende og sære nyheter i sin nye podcast. Her vil alt mellom himmel og jord diskuteres, så lenge det er teknologirelatert.

I denne episoden, nummer 1 i rekken (forrige episode var bare en pilotepisode) har vi blant annet en gladmelding til gamere, vi snakker om Office for iPad, og vi tester en selfie-app.

NB: Funker ikkke lyden i Safari? Her er løsningen! 

00.00: Vær hilset!
01.47: Facebook har kjøpt VR-brillen Oculus Rift. Men hvorfor i alle dager har de gjort det? Vi gir deg synsing på høyt nivå.
07.50: Firechat lar deg sende meldinger selv uten verken internett eller mobildekning tilgjengelig. Men det gikk ikke helt som vi hadde håpet da vi testet applikasjonen.
12.09: Vi har en gladmelding til gamere!
14.12: Vi har testet Shots, selfie-appen som Justin Bieber spyttet inn penger i. Markus begynner å få et imponerende høyt antall følgere! Takk til Robin Akselsen for tipset (les mer om Shots på Akselsens blogg.)
18.17: Microsoft Office har endelig kommet til iPad. Hvor dypt satt avgjørelsen om å lansere til en konkurrent, spør vi oss.
21.05: På gjenhør!

Aktuelle lenker og elementer:

Facebook har kjøpt Oculus Rift (teknologia.no.)

Shots of me (ekstern lenke, robinakselsens.com)

Office er lansert for iPad (teknologia.no)

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB