Så var det ikke slutten for Popcorn Time likevel


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. mars 2014, kl. 15:11

Foto: Popcorntime

Foto: Popcorntime

Tjenesten gjenoppstår fra asken bare dager etter den forsvant. 

Popcorn Time, som kan omtales som Netflix på steroider fikk bred internasjonal omtale i forrige uke. Etter noen dager valgte utviklerne å legge inn årene og fjerne tjenesten. Nå viser det seg at tjenesten har gjenoppstått fra asken.

Popcorn Time lever nå videre under torrentsiden YTS sin ledelse. Dette melder TorrentFreak.

YTS-utvikler Jduncanator skal ha bekreftet dette overfor nettstedet.

– YTS-teamet vil nå ta over Popcorn Time-prosjektet. Vi er i en bedre posisjon opphavsrettmessig sett, siden tjenesten er bygd på vårt API. Det er akkurat som at vi skulle bygd et nytt grensesnitt for vår nettside. Det er ikke noe verrre for oss å styre dette prosjektet enn å bare levere filmene, forklarer Jduncanator til TorrentFreak.

Etter at TorrentFreak publiserte saken kom YTS-gjengen med en ny uttalelse, en uttalelse som distanserte dem fra tjenesten.

– Popcorn Time er et community-drevet prosjekt som ikke er eid eller vedlikeholdt av en enkelt person eller enhet. 

Pirattjenesten, som er basert på åpen kildekode, er tilgjengelig på Github. Både Windows, Mac og Linux-utgaver skal være tilgjengelig. Dermed er tjenesten langt fra død, selv om de opprinnelige utviklerne sa takk for seg.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB