Slik ser en smartelefon til over 50 000 kroner ut!


Trond Eilertsen
Publisert 10. mars 2015, kl. 13:00

Mange synes at en smarttelefon som koster mellom 3 og 4 000 kroner er en stiv nok pris, men da kan du jo se for deg at du må ut med over 50 000 kroner for en telefon. Ønsker du deg en en slik smarttelefon, er det nettopp hva du må gi for en 88 Tauri smarttelefon fra Tonino Lamborghini.

Uansett hvilke assosiasjoner du måtte få, har ikke denne Android-telefonen noen tilknytning til luksusbilmerket, selv om den er produsert av et firma som eies av sønnen til Ferruccio Lamborghini.

Hva er årsaken til at 88 Tauri er så ekstremt dyr?

En av grunnene er at det bare produseres en serie på 2000 telefoner, så det gjør den såpass eksklusiv at det nok ikke blir så enkelt å legge hånd på et eksemplar, selv om du skulle ha 50 000 som brenner i lomma.

Med hensyn til materialene som er brukt i 88 Tauri, har ikke produsenten spesifisert hva telefonen er laget av, men det går rykter om at telefonen er konstruert i håndlaget rustfritt stål og lær, i tillegg til Gorilla Glass i skjermen.

Tech001

Det burde ikke overraske noen at 88 Tauri anses for å være flatterende tilbehør for de rike. Dette indikeres til og med av produsentens videopromotering: 88 Tauri er telefonen for de ekstremt rike.

Det som allikevel er interessant er at innmaten synes å være såpass anstendig. Mange av disse dyre telefonene som lages av mindre kjente produsenter, har ofte komponenter som oppleves utdaterte i forhold til hva du får i en ny iPhone, eller i det øvre sjiktet av Android-telefoner, fordi det som regel er designet som gjør at disse telefonene blir så mye dyrere.

Men 88 Tauri kommer med et 5 tommers display, et 20 megapiksler hovedkamera og 8 megapiksler frontkamera, og et ekstra kraftig batteri på 2 400 mAh.

Telefonen er forventet lansert globalt i slutten av denne måneden, og dersom vi skal ta til etterretning det som berettes på Tonino Lamborghinis webside, vil telefonen bli tilbudt det russiske, tyske, italienske og amerikanske markedet, i tillegg til Storbritannia og en del andre markeder.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB