Arrant-Light og ELT inn i tettere samarbeid


Trond Eilertsen
Publisert 4. mai 2015, kl. 09:11

Pressemelding fra Arrant-Light Oy

Arrant-Light Oy og ELT – Especialidades Luminotecnicas – har undertegnet en kontrakt som gir Arrant-Light eneretten til å distribuere ELTs LED-drivere for kretsstrøm i Skandinavia. Arrant-Light vil også fortsette som distributør i Baltikum og Russland.

– Vi har samarbeidet med ELT siden 1997, og dette samarbeidet har vært svært fruktbart. Vi begynte med magnetiske ballaster og nå er de fleste produktene kundene våre behøver LED-drivere, sier Janne Mäkinen, administrerende direktør i Arrant-Light.

– Vi ser denne kontrakten som et svært viktig steg mot vårt mål om å være en «one-stop-shop» for LED-drivere for våre kunder. ELT er sterke innen laveffekts LED-drivere og selskapet har nylig gjort store investeringer i drivere med middels effekt, med flere og flere produkter med DALI-dimmefunksjon. Med disse sterke sidene er ELT en viktig del av vårt driver-utvalg, slik de allerede har vært lenge, fortsetter Mäkinen

Arrant-Light Oy ble grunnlagt i 1984 og er et finsk selskap spesialisert på levering av LED- og belysningskomponenter av høy kvalitet. Vi samarbeider med de ledende produsentene i verden for å kunne tilby våre kunder de beste produktene på markedet, og sender daglig mer enn 20 000 komponenter fra lageret vårt ut til 11 land. Vi er markedsleder i Skandinavia innen hvite LED-lys for generell belysning. Arrant-lights omsetning i 2014 var på 6,4 mill. EUR.

arrant-light

ELT er et spansk selskap som utformer, produserer og selger belysningsutstyr for den profesjonelle belysningssektoren.

Produktporteføljen deres utgjøres av betjeningsutstyr for LED-lys, elektroniske og elektromagnetiske ballaster for fluorescerende og høyintensitets utladningslamper (HPS, MH og MV) samt elektroniske og elektromagnetiske transformatorer for halogenlamper.

Den kontinuerlige satsningen på forskning og utvikling har forbedret deres produksjonskapasitet og utviklingen av nye nyskapende og konkurransedyktige produkter, som har gjort selskapet til den ledende belysningsprodusenten i Spania og en av de fem mest betydningsfulle i Europa.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB