Volvo Live Test – Look who ’ s driving


Trond Eilertsen
Publisert 3. desember 2015, kl. 09:56

I lys av denne artiklen https://teknologia.no/2015/12/volvo-hva-skjera/ om ny Volvo Live Test video så viser vi «Look who ’ s driving» her (artiklen er sponset).

Vi må nok innrømme at forventningene våre til hvor spektakulær videoen skulle bli var skrudd noen hakk for høyt, det vi ser i «Look who ’ s driving» er morsomt og veldig bra laget, men de forrige Live test videoene til Volvo er virkelig i en klasse for seg, denne nådde bare neeeeesten helt opp. Men det er ikke til å komme fra at det uansett alltid er veldig underholdende å se på at biler kræsjer og ruller rundt!

jente-volvoNår man så legger til at det er 4 år gamle Sophie som fjernstyrer bilen så er det selvsagt imponerende. Jentungen ser ut til å kose seg glugg ihjel, og hvem hadde ikke kost seg glugg ihjel hvis de kunne leke seg med en splitter ny Volvo FMX lastebil med fjernkontroll? Er vi misunnelige? Neeeeida!!!

Undertegnede har sett videoen 10 ganger…

Denne videoen forklarer hvorfor lastebilen tåler all julinga den får. Det er rimelig imponerende. Det er mulig at andre lastebilmerker har like bra specs, men vi tipper at disse videoene kommer til å selge masse Volvo FMX`er.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB