De beste nyhetene fra IFA Berlin 2017


Trond Eilertsen
Publisert 26. september 2017, kl. 08:22

Oslo, 21. september 2017 – Europas største tech-messe bød på mange spennende nyheter fra de største merkene. Vi har samlet de viktigste IFA-nyhetene for tech-nerder, mobil-elskere, idrettsfolk og lydentusiaster.

 

BEOPLAY E8
Beoplay E8 er de nye og fullt trådløse in-ear hodetelefonene med ekte Bang & Olufsen Signature Sound. De eksklusive hodetelefonene er designet for å være maksimalt komfortable i øret, og det følger med ulike øreplugger slik at du selv kan finne din optimale passform. Beoplay E8 er både sprut- og støvsikre, noe som betyr at de kan brukes både inne og ute, på sykkelen og i treningssenteret. Som alltid med Bang & Olufsen er det snakk om lettvektsmaterialer i overlegen kvalitet, og det smarte ladeetuiet, som har strøm nok til to fulle oppladinger, er skapt i aluminium og ekte skinn. Beoplay E8 gir deg opptil fire timers musikk- og samtaletid på én opplading – med ladeetuiet har du opptil 12 timers musikk- og samtaletid når du er på farten.

INNERGIE POWERJOY 30C USB-C WALL CHARGER
Alt i ett! Innergie er ute med en ny, kraftig og kompakt lader til alle typer enheter. Fra bærbare PC-er til smarttelefoner fra USB- til USB-C-produkter, fra hjemmet til kontoret – alt du trenger er PowerJoy 30C USB-C. Takket være SmartBoost-teknologi er laderen i stand til både å gjenkjenne enheten som skal lades og levere den raskeste oppladingen. PowerJoy, som er skapt i en enkel design, er kompakt nok til å ligge i en jakkelomme eller en veske og leverer opptil 5,4 A og lader dermed både bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefoner – og nyeste generasjon Apple MacBook med USB-C-ladeteknologi. Innergie PowerJoy 30C USB-C Wall Charger kommer med tre forskjellige strømkontakter som til sammen gjør det mulig å bruke laderen nærmest overalt i verden.

JABRA ELITE 25E
Samtaler og musikk hele dagen med de nye trådløse in-ear hodetelefonene fra Jabra. De lette og komfortable Elite 25e er utstyrt med det ledende batteriet i kategorien, noe som gir deg mulighet for å nyte helt opptil 18 timer musikk- og samtaletid. Hodetelefonene er vind- og vanntette, og en nydesignet nakkebøyle sikrer optimalt passform og god komfort hele dagen. Med vindbeskyttet mikrofon og fantastisk holdbarhet gir Jabra Elite 25e fremragende lydkvalitet i all slags vær.

PURO COVERS – NY APPLE IPHONE X
Italienske PURO er ute med nye kolleksjoner av cover til den kommende nye Apple iPhone. Hva sier du til det praktiske dekselet SHINE med avtakbar lomme for kredittkort? Det psykedeliske Hologram-dekselet i alle regnbuens farger? Det ultratynne NUDE-dekselet i fleksibelt, transparent materiale i forskjellige fargekulører? Det robuste IMPACT-dekselet som er testet etter strenge militære standarder og som motstår selv de hardeste støtene? Eller det magiske dekselet SAND med glitrende innhold?
Mer info: www.puro.it/en

RAPOO 3510PLUS
Rapoo fanget IFA-publikums oppmerksomhet med den nytenkende 3510Plus, som kombinerer en vakker og organisk design med et mykt deksel i ekte tekstil. Dekselet fås i to ulike nyanser, det gir skrivebordet en annerledes og nordisk look og øker samtidig komforten i håndflaten. Den trådløse 2,4G musen har en batterilevetid på opptil ett år og er utstyrt med Rapoos optiske sensor på 1 000 DPI som sikrer presise bevegelser.

RAZER BASILISK MOUSE, TRESHER ULTIMATE HEADSET
Takket være den ekstreme optiske sensoren på 16 000 DPI leverer Razers nye 5G gamingmus, Basilisk, overlegen presisjon og ytelse. Blant de mange egenskapene kan vi bl.a. nevne Chroma-belysning med 16,8 millioner farger og muligheten for å regulere motstanden til rullehjulet, slik at du kan optimere gamingen til et uhørt nivå. Razer er også ute med et nytt hodesett, Tresher Ultimate, som allerede har høstet rosende omtale i ledende gaming-medier som PlayStation Lifestyle og TechRadar. Tresher Ultimate er utviklet for PlayStation 4 og leverer ultimativ lyd via Dolby Digital-teknologi. Legg til en ergonomisk lettvektsdesign med tøff look og overlegen komfort.

SAMSUNG GEAR SPORT
Gear Sport kombinerer en klassisk klokke og en sporty smartklokke med elegant og minimalistisk design og en enkel og tøff brukerflate under den knivskarpe 1,2 tommer AMOLED-skjermen. Gear Sport har naturligvis flere apper som gjør hverdagen enklere, og takket være innebygd GPS og oppdatert pulsmåler tilbyr den alle de funksjonene en moderne sports- og treningsentusiast krever – klokken er f.eks. vanntett og derfor velegnet ved svømmetrening. Og klokken registrerer faktisk selv hvilken type aktivitet du driver med – fra løp, sykling og roing til dans og basketball. Gear Sport fås i blå og svart og er designet for 20 mm standard rem som kan kjøpes hos urmakere, noe som gir uendelige muligheter for personlig tilpasning

SKROSS CAR CHARGERS
Small but powerful! Slik beskriver SKROSS – verdens ledende merke innen reiseladere og adaptere – den nye serien av smarte og kompakte 12 V ladere som alltid er klare til å levere ekstra strøm når smarttelefonen eller nettbrettet trenger strøm på farten. SKROSS USB billadere har fast ledning og ekstra USB-port og kan derfor lade to enheter samtidig. Fås i tre forskjellige utgaver med enten Lightning, Micro-USB eller den nyeste kontakten til bl.a. Apple-produkter, USB-C

URBAN ARMOR GEAR EXOSKELETON
Ettersom det ikke finnes noen standardstørrelser for Android-baserte nettbrett, kan det ofte være vanskelig å finne et beskyttelsesdeksel med den rette passformen. Amerikanske Urban Armor Gear har løst problemet med det innovative Exoskeleton, som takket være en fleksibel design griper sikkert rundt nettbrett fra 9 til 10,5 tommer. Dekselet monteres raskt og enkelt, og med forsterkede hjørner i UAGs kjente støtabsorberende materialer oppfyller Exoskeleton de strenge militære standardene (MIL STD 810G-516.6). Det smarte, tøffe og beskyttende dekslene har dessuten en holder til stylus-penn, en smart gummistropp, slik at du enkelt og sikkert kan holde nettbrettet med én finger samt en støtte som gjør at du kan sette skjermen loddrett på en flate. Urban Armor Gear ble listet blant de 10 beste nyhetene under IFA Berlin 2017 av onlinemediet Digital Trends.

VOGEL’S OP1
Hvis du spør trendsetterne, skal TV-en ned på gulvet igjen. Og den trenden har Vogel’s fulgt opp i samarbeid med den danske designeren Malte Kidde som har skapt TV-møbelet OP1. Takket være materialer som eik og ekte skinn skaper OP1 en forbindelse mellom natur og teknologi, og i stil med Vogel’s andre high-end-produkter skjuler møbelet innovative egenskaper som f.eks. ledningsskjuleren i de bakerste bena. Med sine fleksible beslag i tre og aluminium passer Vogel’s OP1 til en lang rekke TV-modeller og eksterne enheter som f.eks. PlayStation 4, som kan monteres i skinnbeltene bak TV-en.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB