ABAX søker unge talenter som tør å tenke stort


Trond Eilertsen
Publisert 9. mars 2018, kl. 09:37

Er du et stort talent med en drøm om å bli best i verden innen sport, musikk eller kultur? Tør du gå egne veier mot målet om å bli best? Da kan du være den ABAX søker til et helt nytt sponsorkonsept med navnet ABAX Talents.

– ABAX Talents et konsept hvor vi ønsker å styrke vårt fokus på unge talenter som føler de ikke helt passer inn i faste normer, men samtidig har en drøm om å bli best i verden innen sitt felt. I ABAX hyller vi rebellen og de som tør skille seg ut ifra mengden for å nå målet sitt. Derfor lanserer vi ABAX Talents og oppfordrer folk til å søke i dag, sier Bjørn Erik Helgeland, COO, ABAX Group.

Det nye konseptet er laget for å knytte enda tettere bånd mellom sponsoratene og de viktigste verdiene til ABAX. Selskapsverdien Entusiastisk og visjonen om The difference is ABAX, utgjør to viktige elementer i ABAX sin bedriftskultur. De som blir valgt vil motta et tilbud om en 1-års sponsoravtale som bidrag og støtte på veien mot sine mål.

OM ABAX

«ABAX is a Solutions provider for The Connected Workspace» Med støtte fra Investcorp er ABAX i dag en av de ledende selskapene i Europa innen telematikk og IOT-segmentet. Ved hjelp av smart-løsninger binder ABAX arbeidsplassen sammen og tilbyr en rekke produkter og tjenester. Tjenester som gjør det mulig for bedriftene å øke produktivitet og overblikket, forenkle og bedrer ledelsesprosesser, og samtidig reduserer kostnader. Alle løsninger leveres som «Software-as-a-Service» Selskapet har 450 ansatte fordelt på avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Nederland, Polen, Tyskland og Kina. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik. www.abax.no

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB