Logg inn på Facebook med brukernavn


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. oktober 2009, kl. 00:15

Facebook

Nå kan du logge inn på facebook med ditt eget brukernavn. (ill. Bitnett Teknologia)

I juni i år introduserte Facebook muligheten for å opprette brukernavn, slik at det skulle bli lettere og finne hverandre og i tillegg gi brukerne penere URL-er til sin profil. I stedet for å ha en URL som ser ut som dette: http://www.facebook.com/profile.php?id=mangetall, kunne du heller skaffe deg en som ser ut som dette: http://www.facebook.com/dittbrukernavn.

Skaff deg et eget brukernavn nå

Det ble selvfølgelig kaos når alle i juni skulle velge seg et slikt brukernavn, de fleste ville jo ha sitt fornavn som brukernavn, men det er jo ikke mulig at alle har det samme, så her var det de kun de raskeste som fikk viljen sin. Det er fortsatt mulig å lage sitt eget brukernavn, selv om du kanskje må være litt mer oppfinnsom. For å lage et slikt brukernavn må du gå til denne siden.

For de som allerede har et slikt brukernavn er nå mulig å logge inn på Facebook med dette. Dette gjør det enklere enn å måtte skrive inn hele e-postadressen sin. Dette fungerer også på sider som bruker Facebook Connect. Hvis du ikke har et brukernavn enda, så kan du lage deg et her: http://www.facebook.com/username/

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB