Beta av Microsoft Office 2010 kan nå lastes ned


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 20. november 2009, kl. 00:02

Slik ser Word ut i den nye Office-pakken. Last ned selv, og se hvordan den nye versjonen er! (Ill. Teknologia.no)

Slik ser Word ut i den nye Office-pakken. Last ned selv, og se hvordan den nye versjonen er! (Ill. Teknologia.no)

Microsoft Office er verdens mest solgte programvare, og selskapet går ikke stille i dørene når de lanserer sine produkt. Denne gangen er det snakk om betaversjonen av Microsoft kommende kontorpakke, nemlig Office 2010. En beta er nå tilgjengelig for nedlasting for både deg og meg.

Last ned Microsoft Office Professional Plus 2010

Vi nevnte tidligere i en artikkel at Office 2010 vil komme i flere utgaver: Office Home og Student, Office 2010, Office Home & Business 2010 og Office Professional 2010. Utgaven som nå er tilgjengelig for nedlasting er Microsoft Office Professional Plus 2010. Så hva er nytt?  Med Windows Live SkyDrive kan du laste opp dokumenter, rett fra Office til SkyDrive. Dermed kan du få tilgang til dokumentene dine, uansett hvor du befinner deg. Du får 25 GB gratis lagringsplass, og tjenesten er fullt integrert med Office WebApps, noe som betyr at du kan redigere og vise dokumentene rett i nettleseren. Videre kan vi nevnte nyheter som blant annet full støtte for embeding av flash, innebygd PDF-laging, vise fram PowerPoint-presentasjoner live over internett, videoredigering i PowerPoint, et verktøy som lar deg ta skjermdump av skjermen, og mye, mye mer.

Last ned

Nå kan alle som vil laste ned og prøve betaversjonen av Office. Dette er riktignok en beta, og du må regne med å finne en del feil og irriterende bugs. Er du enda ikke skremt kan du laste ned pakken fra denne siden. Filen er på ca 700 MB, og du kan velge å installere over din gamle Office-versjon, eller du kan ha begge installert samtidig. Du vil kunne bruke denne betaen helt fram til oktober 2010! Beta-utgaven inneholder ikke norsk språk, men kan fåes både i en engelsk, kinesisk, tysk, fransk, japansk, russisk og spansk utgave.

Last ned Microsoft Office Professional Plus 2010 her

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB