Gi Spotify Premium som julegave


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 2. desember 2009, kl. 18:33

spotify-artikkel

Spotify Premium under juletreet

Vil du være litt original i år? Da kan du kjøpe gavekort for Spotify Premium til din utvalgte. Personen som mottar gavekortet vil da kunne lytte til musikk, helt uavbrutt. Gavekortet som kan kjøpes gir personen tilgang til Spotify Premium i enten 1, 3 eller 6 måneder.

Du kan enten sende en e-post til personen du vil gi gaven til, , eller skrive ut e-posten selv, og legge den under juletreet. På gavekortet vil det stå en kode som kan brukes for å få tilgang til Spotify Premium. Koden vil kan kunne bruke ved å gå inn på internett og aktivere den.

Spotify Premium på 7-Eleven og Narvesen

Det har vært kjent en stund at Spotify ville utvide deres tilbud med henhold til hvor man kan skaffe seg Spotify.  Man har i Sverige kunnet kjøpe Spotify på butikker, og nå finnes dette tilbudet også i Norge. Man kan kjøpe tilgang til Spotify Premium som gir tilgang til musikk uten reklame. Når man kjøper dette i butikken, vi man få en kode som man må bruke for å aktivere Premium-funksjonen. På nettsiden til Spotify skriver man inn koden, og vips, så har man Spotify Premium.

[Kilde: Spotify Blog]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB