Foxit Reader – rask PDF-leser


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 16. februar 2010, kl. 22:42

PDF blir brukt hyppig for å vise dokumenter og tekst, men er du en av dem som river deg i håret av fortvilelse på grunn av Adobe Acrobat Reader, er nok dagens godbit noe for deg. Før var nettopp Acrobat Reader standardvalg for å lese PDF-filer, men det er ikke til å stikke under stol at det er både ressurskrevende og tregt å bruke. Derfor tok Foxit Software iniativet til å lage en ny PDF-leser med fokus på fart, ressursforbruk og stablilitet. Resultatet ble Foxit Reader.

Denne kommer du nok til å like. Rask i responsen og rask oppstart er noen av de tingene undertegnede liker med programmet.

Denne kommer du nok til å like. Rask i responsen og rask oppstart er noen av de tingene undertegnede liker med programmet.

Fart og ressursforbruk betyr mye

Programmet fra Foxit Software holder det de lover og mer til. Det er både kjapt med tanke på fart og det er stabilt. Etter min mening knuser det Adobe på alle punkter. Foxit Reader er også mye mindre masete og det krangler sjeldent med deg. Grunnen til å velge Foxit Reader til fordel for Acrobat Reader er rett og slett på grunn av fart, stabilitet og ressursforbruk. Acrobat Reader hadde sikkert ikke vært så verst det, hadde det bare ikke vært for alle de viktigste punktene…

Vi anbefaler Foxit Reader sterkt for alle dere PDF-lesere og dere som kanskje vil bli det. Programmet fungerer på Windows og Linux, men det finnes også en versjon for Windows Mobile, noe som trekker vurderingen opp enda mer. For å gi dere et lite tips, ikke vær for rask med å trykk “neste” i installasjonsprosessen. Du kan selfølgelig være rask dersom du ønsker en verktøylinje fra Ask.com og snarvei til Ebay.

Foxit Reader finner du her: http://www.foxitsoftware.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB