Warner forsvinner ikke fra Spotify likevel


Christofer Nygård
Publisert 11. februar 2010, kl. 15:58

Det hele startet med denne saken i BBC News i går, før snøballen begynte å rulle. Plutselig hadde mange svenske og norske medier – oss inkludert – latt seg lure av en uttalelse som ble tatt ut av kontekst av BBCs journalist.

En Twitter-oppdatering fra Spotify avkreftet nemlig det mange fryktet – at artister som Jay-Z og REM skulle trekkes ut fra den populære streamingtjenesten.

«Jeg er i USA for øyeblikket. For å være klinkende klar: Warner Music trekker seg ikke fra avtalen med Spotify. Mediene tar ting ut av sammenheng. ‘So don’t worry – be happy’.» — Daniel Ek, toppsjef og gründer av Spotify.

– Dårlig for plateselskapene

Warner Music-sjef Edgar Bronfman Jr skulle ha kommet med en uttalelse hvor han påpekte at streamingløsninger som Spotify for øyeblikket var dårlig for plateselskapene, men ingenting ble sagt om et brudd mellom de to partene – enn så lenge.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB