Hvordan ser skrivebordet ditt ut?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 6. mai 2010, kl. 17:43

Send inn et bilde av skrivebordet ditt til oyvind[at]teknologia.no og få ditt eget skrivebord postet i denne artikkelen!

En datamaskin er ikke en datamaskin. De fleste liker å sette sitt eget preg på hvordan ting skal se ut. Vi vil gjerne se ditt skrivebord, enten du bruker Windows,Mac eller Linux. Selv kan jeg starte med å poste et bilde, og jeg bruker Linux Mint 9 Isadora RC, altså en Linux-distro. Hvordan jeg har valgt å tilpasse utseende kan du se under.

SKrivebord sendt inn av redaktør, Øyvind Hansen. (Linux Mint 9 Isadora RC)

Nå er det din tur. Har du et fetere skivebord? Send det inn til oyvind@teknologia.no, og skrivebordet ditt vil postes i denne artikkelen fortløpende. Legg gjerne ved hvem som har sendt det inn, og hvilket OS som er på bildet. Send inn folkens 🙂

Første bidrag fra dere lesere er ironisk nok også et Linux Mint 9-skrivebord :P. Dette bidraget  kommer fra Nora.

Dette bidraget er sendt inn fra Nora, og OS-et er Linux Mint 9 Isadora.

Tusen takk for bidraget Nora!

Bidrag nummer 2 kommer fra Tommy, og er et Mac OSX-skrivebord.

Dette sier Tommy: "Jeg har prøvd mye forskjellige docker, bakgrunner, ikon-sett, brukt geek-tool til å få kul info på skrivebordet, og brukt levende bakgrunner med klokker osv. Men jeg har alltid vendt tilbake til den originale docken til slutt, et kult bakgrunnsbilde (bakgrunnen på iMac'en må ALLTID matche MacBook'en, hehe), og egentlig minst mulig custom ikoner osv. Liker det som det er nå, selv om det kanskje er en smule kjedelig i de fleste sine øyne :) "

Dette sier Tommy selv: "Jeg har prøvd mye forskjellige docker, bakgrunner, ikon-sett, brukt geek-tool til å få kul info på skrivebordet, og brukt levende bakgrunner med klokker osv. Men jeg har alltid vendt tilbake til den originale docken til slutt, et kult bakgrunnsbilde (bakgrunnen på iMac'en må ALLTID matche MacBook'en, hehe), og egentlig minst mulig custom ikoner osv. Liker det som det er nå, selv om det kanskje er en smule kjedelig i de fleste sine øyne 🙂 "

Takk for ditt bidrag Tommy! Kom igjen folkens, send inn, har 2 flotte skrivebord her nå – har du noe bedre?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB