Moro på nett: Damnyouautocorrect.com


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 6. januar 2011, kl. 23:37

Hysterisk morsomt

Det kan godt hende at du har hørt om denne siden før, men vi i Teknologia ble tipset om denne siden rett før jul, og vi vil rette en stor takk til tipseren. Denne nettsiden har nemlig gitt oss mange minutter med latter, og vi er sikker på at vi lever mye lengre nå, etter vi begynte å lese på nettsiden.

Vel, jeg skal ikke gå rundt grøten her. Her er mitt forsøk på å forklare hva nettsiden er: Damnyouautocorrect.com er en nettside som publiserer bilder av autorrektur i meldinger som sendes fra iPhone. Hørtes teit ut? La meg forklare det litt enklere.

iPhone har en funksjon som skal hjelpe deg når du skriver meldinger. Funksjonen heter autocorrect, og skal rette opp ord du skriver feil. Til tider retter den ord man ikke vil rette, og dette skjer automatisk. De som skriver meldingen legger ofte ikke merke til dette, og får seg en bakoversveis da man ser i ettertid hva man har skrevet. iPhonen sin autokorrektur er til tider svært grov, noe du vil merke godt når du besøker nettstedet.

Tåpelig av meg å skrive langt om nettsiden, for dere får en langt bedre forståelse av å selv peke nettleseren til http://damnyouautocorrect.com.

God fornøyelse folkens, og husk; en god latter forlenger livet. 😀

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: