Slik får du Hulu til å virke – i Norge


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 18. august 2011, kl. 15:50

Dette er for mange en kjent løsning, men den er fremdeles like relevant. Hulu er tilgjengelig for Amerikanske borgere, men vi i Norge har ikke fått lov til å se på gratis TV-serier gjennom tjenesten. Vel, det er faktisk mulig, og løsningen heter Hotspot Shield.

Last ned, installer og se

Som nevnt er egentlig Hulu bare tilgjengelig for Amerikanerne, og det har irritert nordmenn i lang tid. De datakyndige har for lengst funnet løsningen, (Hotspot Shield) men slettes ikke alle har visst at det er mulig å få det til å virke i Norge. Det man trenger er et program som lurer Hulu til å tro at man ikke befinner seg i Norge. Hotspot Shield biffer fiksen (bevisst skriveleif) enkelt. Det man behøver å gjøre er å gå til http://hotspotshield.com/ og trykke «Download latest version» (den store blå knappen til høyre). Deretter må man installere programmet, og starte det. Når man har startet programmet trenger man ikke å gjøre mer!

Det vil komme opp et vindu i nettleseren som sier at man er «Connected», og da er man «ready to go». Gå til Hulu.com og registrer deg. Søk opp din favorittserie og nyt den i fred og ro! Vel, det er ikke helt sant; innimellom kommer det reklamepauser; men det er ikke noe stort problem!

Nyt seriene folkens, Hulu er en flott tjeneste

Hotspotshield.com altså

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB