Mobilspill: Wordfeud


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 15. november 2011, kl. 14:24

Et spill som virkelig er i vinden for tiden, er Wordfeud.

Dette er et  Scrabble-inspirert spill som finnes for både Android og iOS. Spillet går ut på å skape ord av bokstaver man får utdelt, og få mest mulig poeng for disse. Spillet kan spilles med norsk, engelsk, fransk, spansk, tysk, svensk og dansk ordbok – dette er nok mye av grunnen til at unge Håkon har gjort stor suksess med spillet.

Slik ser Wordfeud ut. Dette er tatt fra en iPhone.

Svar når du har tid

Mye av suksessoppskriften er nok at man selv velger når man vil spille. Selv om motstanderen lager et ord, trenger man ikke å gjøre sitt trekk med en gang – man velger selv når man vil spille. Ved hjelp av push-notifikasjoner blir man varslet når motstanderen gjør et trekk, og man kan da velge om man vil svare eller ikke.

Noe som gjør Wordfeud ekstra spennende er at man kan spille flere kamper samtidig. Man kan faktisk spille opp mot 30 kamper på en gang. Derfor er dette et spill som kan ta nattesøvnen din fra deg. Du er herved advart.

Wordfeud fungerer på iPhone, iPod Touch, iPad og Android 1.5 eller høyere, og kan skaffes i App Store eller på Android Market. Spillet er for øvrig gratis.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB