Ny Call of Duty: Modern Warfare 3-trailer


Christofer Nygård
Publisert 6. november 2011, kl. 22:54

The Vet & The n00b

For å skape blest rundt slippet av storspillet Call of Duty: Modern Warfare 3 har Activision lagt ut en heftig «live action»-trailer. Blant skuespillerne finner vi Sam Worthington, kjent fra Avatar, og Jonah Hill, kjent fra Superbad, Pineapple Express og en rekke andre storfilmer.

Se traileren, kalt «The Vet & The n00b», i YouTube-boksen ovenfor

8. november

Planlagt slippdato for Call of Duty: Modern Warfare 3 er 8. november, kort tid etter rivalen Battlefield 3 ble sluppet. Forventningene er som vanlig skyhøye foran lanseringen av en ny Call of Duty-tittel — vil det levere (som vanlig)?

Via: CallofDuty.com/mw3

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB