Slik er nye Gmail


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 5. november 2011, kl. 22:09

Gmail har fått et skikkelig ansiktsløft, og en ny versjon rulles i disse dager ut til brukerne. De aller fleste har nå tilgang til nye Gmail, og du kan enkelt undersøke om dette gjelder deg, ved å ta en titt nederst i høyre hjørnet på Gmail. Om du har tilgang til det nye utseendet vil det stå «Bytt til det nye utseende».

Nye temaer

Nå har det kommet enda flere høyoppløste temaer som forandrer utseende på tjenesten. De nye temaene er veldig fine, og gir en friskere «look» til Gmail. Det er konkret tre nye temaer med høyoppløste bakgrunnsbilder det er snakk om, men Google avslører at de jobber med enda flere nye temaer – når disse kommer vet vi imidlertid ikke.

Mer oversiktlig

Noe av det viktigste Google har jobbet med er samtaletrådene. De har hatt fokus på oversiktlighet, og selve strukturen er nå forandret. Innholdet kommer mer tydelig frem, og kontaktbildene viser tydelig hvem du snakker med. I tillegg lar Google deg nå velge hvor mange e-poster som skal vises på skjermen til enhver tid. Man har nå valgene «Behagelig, «Tettere» og «Kompakt».

Her er en video som viser litt av nye Gmail:

Og noen bilder:

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB