Vi deler ut gratiskoder til norsk julekalender-app


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 3. desember 2011, kl. 15:40

Desember har ankommet, og fokuset på jul og advent er stort hos det norske folk. Mange kjøper seg sjokoladekalendere, mens andre får pakkekalendere. Noen har begge deler. Dersom du er uheldig og ikke har noen av disse, kan du trøste deg med at en julekalenderapplikasjon for iPhone finnes.

Det er norske Markus Jahnsrud som har utviklet applikasjonen, som har fått navnet «Julekalender». Kalenderen koster 7 kroner i App Store, og kan by på 24 luker med spennende innhold. Teknologia skulle gjerne testet hvor bra applikasjonen er, og sett hva som skjuler seg bak alle lukene, men; vi må nok smøre oss med tålmodighet, som alle andre.

Vi har imidlertid åpnet de to første lukene, og vi må si at vi er overrasket over kvaliteten på innholdet – «overraskelsene» er faktisk veldig gode. Dessverre kan vi ikke avsløre hva innholdet er, det må dere nemlig finne ut selv.

Applikasjonen er optimalisert for Retina-skjermer, og passer for hele familien.

Vi deler ut gratiskoder

Som en liten adventsgave til dere deler vi nå ut 10 koder, som gjør at du får spillet helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Klikk her for å komme til applikasjonen (ekstern lenke). 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB