På utkikk etter nye spill i jula?


Markus Lund
Publisert 22. desember 2011, kl. 14:53

Er du ferdig med julegavehandelen, hugget juletre, vasket og pyntet til jul så har du kanskje gjort deg fortjent til å bruke litt penger på deg selv. Det koster nemlig svært lite å kjøpe seg noen godbiter.

Det er vanlig at butikker har tilbud før jul, men ikke alle er klar over at de digitale butikkene, og i dette tilfellet spillbutikkene, også har (svært!) gode tilbud nå i førjulstiden.

App Store

Det er ofte enkelttilbud å finne rundt omkring på Apples «AppStore» men i disse dager er det mange godbiter å hente. Electronic Arts og Gameloft, to store utviklere når det kommer til spill for iOS-plattformen, har i disse dager svært gode tilbud til Apples håndholdte enheter.

Mange av begge utviklernes store titler fås kjøpt for så lite som 7 kroner. Blant titlene finner du Fifa 12, Dead Space og Mirror’s Edge for å nevne noen fra EA, mens du hos Gameloft kan skaffe deg Real Racing 2, Backstab og Splinter Cell: Conviction for en slikk og ingenting.

Applikasjoner som Appshopper og 12 Days of Christmas må også nevnes. Appshopper er en applikasjon som viser deg tilbud og prisendringer fra AppStore, mens Apples 12 Days of Christmas gir deg en gratis «gave» i 12 dager fra 26.12 til 6.1.

Mange av tilbudene fra Electionic Arts gjelder også for Android-plattformen, men det ser ikke ut til at Gameloft kjører samme kampanje for Googles OS. Ta gjerne kontakt om du vet om lignende tilbud for Android.

Steam

Valves digitale spillbutikk Steam har ofte svært gode tilbud, men i disse dager er noen spill så billige at selv undertegnede kjøpte et par han sikkert ikke kommer til å spille…

Det kan lønne seg for deg som allerede har en Steam-konto å ta en tur innom spillbutikken en gang i blant i disse tider bare for å se hvilke spill som er på salg, og for ikke å snakke om deg som av en eller annen grunn ikke har en steam-konto.

Her får du kjøpt enkeltspill utrolig billig, men også diverse pakker der for eksempel alle spillene til en utgiver er samlet selges for en brøkdel av den opprinnelige prisen.

Ta turen innom den populære spillbutikken for å se på de utrolige tilbudene.

TIPS: De som opplever at nedlastingshastigheten fra Steam er dårlig kan besøke denne siden for å se hvilke servere som ikke er fullt så overbelastet, og deretter velge en annen server fra Steam ved å gå inn under innstillingene og endre server under valget «Download region».

Mange gode priser og tilbud i disse dager

App Store og Steam er kun to digitale spillbutikker der det florerer av tilbud og det er sikkert mange andre tjenester som har lignende kampanjer i disse dager. Blant annet så har Microsofts «XBLA» og spillbutikken Direct2Drive gode tilbud hver dag.

Har du tips til noen veldig gode tilbud du mener andre bare må få høre om? Ta kontakt i kommentarfeltet under!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB