Steam til Android og iOS


anonym12
Publisert 28. januar 2012, kl. 01:40

Den internettbaserte spillbutikken har i en årrekke tronet øverst for handel av spill via internett. Mange har etterhvert bygget seg opp et solid nettverk av personer I denne tjensten, mye takket være spillserien Half-Life og medfølgende Counter-Strike.

Det er skaperen bak disse to seriene (Valve) som også eier spillsamfunnet og som først nå sett behovet for en mobil tjeneste som lar brukerene se statusoppdateringer, chatte med andre og se tilbud på spill. En mulighet for å kjøpe spill via mobilen ser derimot ut til å være langt frem i tid.

Tjenesten er dessuten kun I betaversjon fremdeles og kan lastes ned gratis i henholdsvis Android Market og AppStore. Man logger inn med sin steamID når man har lastet ned applikasjonen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB