Facebook introduserer interesselister


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. mars 2012, kl. 22:55

Facebook ønsker at du skal kunne gjøre det meste hos dem, uten å måtte behøve å forlate nettleseren. Nå lanserer de interesselister, som lar deg følge artister, skuespillere, sider, journalister, og mer.

 

Interesselister er en ny måte å lage egendefinerte nyhetsfeeder på, basert på innlegg fra de du har valgt å abonnere på. Hovedtanken er at du skal følge spesielle emner du interesserer deg for, men det er også fullt mulig å følge dine egne venner. For å hjelpe deg i gang har Facebook laget noen lister du abonnere på, blant annet filmstjerner og forfattere.

Man kan enkelt kategorisere listene, slik at det blir enkelt å holde orden i interessene man følger.

Legg til dine interesser på Facebook her. 

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB