«Tvinges» til å kjøpe Adobe CS6


anonym12
Publisert 11. mai 2012, kl. 11:24

Det har nå blitt bekreftet at tidligere versjoner av Adobes produkter, deriblant CS5.5 har kritiske sikkerhetsbrister. Sikkerhetsselskapet Secunia har gått så langt som å kategorisere disse som «meget kritiske» på bakgrunn av at feilen kan gi full systemkontroll dersom man blir lokket til å åpne feil filer av en angriper.

Som om ikke det var nok at disse åpenbare feilene ble avduket har Adobe ikke sagt seg villige til å oppdatere disse programvarene. De har istedet lansert CS6 og «tvinger» dermed brukerne til å betale for denne varen – eller forbli sårbare for angrep.

Adobe på sin side benekter at Photoshop  er et mål for angripere ovenfor The H Security.

Sikkerhetsfeilene rammer både Mac og PC og det ventes at spesielt brukere med dyr programvare (som forøvrig de aller fleste Adobe-programmer er ) vil være spesielt utsatte.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB