Justerer fargetemperaturen på skjermen etter tid på døgnet


Joakim Farestveit
Publisert 7. mai 2013, kl. 15:20

flux

En app for øynene dine. 

Her er programmet som gjør noe du antakeligvis ikke har tenkt over før; justerer fargen og lysstyrken på skjermen din etter hvilken tid på døgnet det er. Midt på dagen er lyset fra skjermen sterkt for å passe med dagslys, og senere ut på kvelden dimmer den og bytter til varmere farger som passer bedre til lyset rundt deg.

Dette er også programmet du aldri trodde du trengte før du faktisk begynte å bruke det. Selv syntes jeg det virket litt unødvendig, men etter bare en times bruk var jeg egentlig hel-frelst, for dette programmet er faktisk herlig å ha, dette ble et program undertegnede trenger.

F.lux Finnes for både Windows, Mac, Linux, iPhone og iPad. Les mer her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB