HTC One Max har fingeravtrykkelser


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 14. oktober 2013, kl. 13:35

Foto: HTC

Foto: HTC

Nå er den offisiell.

Det har lenge versert rykter om en ny telefon fra HTC, og ifølge The Verge er det nå offisielt – telefonen heter One Max, og det viser seg at de fleste ryktene som har vært rundt denne telefonen stemmer veldig godt. Dette er HTC Ones storebror.

På nettet er det lekket høyoppløste bilder av det som angivelig skal være HTCs nye flaggskip, og bilder sier mer enn tusen ord.

Har fingersensor

Som kjent lanserte Apple sin iPhone 5s i september – denne telefonen har fingeravtrykkleser som lar brukerne låse opp telefonen med fingrene. På bildene av HTCs One Max ser vi at også denne telefonen har en fingeravtrykkleser.

Men i motsetning til iPhone 5s, har One Max plassert fingersensoren på baksiden av telefon. Det skal for øvrig være mulig å bruke denne fingersensoren for å åpne opptil tre applikasjoner på telefonen.

Oppgradering fra lillebror

Det skal være mulig å sette inn ekstra minnekort i telefonen. Ved hjelp av en bakside som kan løfts av, skal det være mulig å oppgradere lagringsplassen fra 16 GB (eller 32 GB) til 64 GB.

The Verge og Neowin hevder å sitte på mye informasjon om telefonen, og nettstedene mener dette er telefonens spesifikasjoner (mye av det samme som sin lillebror, HTC One):

  • 5,9″-skjerm
  • 1.7GHz Snapdragon 600-prosessor
  • 4 megapiksel Ultrapixel kamera
  • 2 GB RAM
  • 16 GM intern lagringsplass
  • 3,300 mAh-batteri
  • Fingersensor på baksiden

Når det gjelder design ligner One Max veldig mye på sin lillebror, One. Både The Verge og TechRadar har fått tak i eksemplarer av One Max, og vil komme med tester av telefonen «snart», ifølge nettstedene.

Det ventes at telefonen vil lanseres iløpet av denne uken.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB