Er dette knappen Facebook trenger?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 2. desember 2013, kl. 20:38

Foto: @Louis_CK_Comedy / Twitter

Foto: @Louis_CK_Comedy / Twitter

– Du og 82 andre bryr seg ikke en dritt. 

Forrige måned annonserte Facebook at den velkjente tommelen forsvinner fra liker-knappen – en knapp som ifølge Facebook vises 22. milliarder hver dag.

Men siden Facebook tydelig arbeider med å endre liker-knappen, kanskje de samtidig skulle ha lagt til knappen som du ser øverst i denne saken?

Det var en konto som parodierer komikeren Louis C.K som publiserte bildet på Twitter, og nå har bildet spredt seg over alt på internett.

Bildet viser en alternativ Facebook-knapp med teksten «So What». Bildet understreker budskapet med «You and 82 others don’t give a fuck». Oversatt til norsk blir dette noe sånt som «Hva så? Du og 82 andre bryr seg ikke en dritt om det».

Norsk Facebook-gruppe vil ha «liker ikke-knapp»

Det har i mange år vært etterspurt flere alternativer til liker-knappen. I Norge finnes det blant annet en Facebook-gruppe som heter «Vi som vil ha en «liker ikke» knapp ved siden av «liker» knappen». Gruppen har over 89.000 medlemmer.

Facebook har foreløpig ikke meldt om noen slik knapp, og en «So What»-knapp er vel like usannsynlig som en liker ikke-knapp.

Trenger Facebook flere alternativer til liker-knappen? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB