7 år siden denne ble vist frem for første gang


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 9. januar 2014, kl. 19:48

Foto: Appleblub/N2TechGeeks / YouTube / Skjermdump

Foto: Appleblub/N2TechGeeks / YouTube / Skjermdump

9. januar 2007 gikk Steve Jobs på scenen og sa at Apple skulle «gjenoppfinne mobiltelefonen.»

Man kan si mye om Apple og man kan si mye om Steve Jobs, men uavhengig av om man er Apple-tilhenger eller ikke så er det et faktum at iPhone på mange måter revolusjonerte smarttelefonen da den ble født i 2007.

Lanseringen av iPhone stimulerte andre selskaper til å tenke nytt, til å arbeide hardere for å lage bedre produkter. For eksempel har Google innrømmet at de måtte starte «helt på nytt» da iPhone ble presentert med brask og bram.

I dag, 9. janur 2014, er det 7 år siden Steve Jobs gikk på scenen og presenterte den aller første iPhone for aller første gang.

Her er noe av det Steve Jobs sa:

Well, today, we’re introducing three revolutionary products of this class. The first one is a widescreen iPod with touch controls. The second is a revolutionary mobile phone. And the third is a breakthrough Internet communications device. So, three things: a widescreen iPod with touch controls; a revolutionary mobile phone; and a breakthrough Internet communications device. An iPod, a phone, and an Internet communicator. An iPod, a phone … are you getting it? These are not three separate devices, this is one device, and we are calling it iPhone. Today, Apple is going to reinvent the phone, and here it is. No, actually here it is, but we’re going to leave it there for now.

Hva med et lite gjensyn med pressekonferansen? Her kan du se hele konferansen der iPhone presenteres:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB