Film: The Wolf of Wall Street


Erlend Ose
Publisert 30. januar 2014, kl. 15:41

Foto: The Wolf of Wall Street

Foto: The Wolf of Wall Street

Ta med vann og hørselsvern.

I Wolf of Wall Strees følger vi den nyetablerte aksjemegleren Jordan Belfort i hans søken etter å bli en av USAs rikeste mennesker.

Filmen følger ham fra hans start, som ung og fattig, til storhetstiden hans som en av Amerikas rikeste aksjemeglere, som har så mye penger at han ikke vet hvor han skal gjøre av dem.

Til tross for at Martin Scorseses nye film har fått mye publisitet i det siste, og så mye som 5 Oscarnominasjoner (bl.a. for beste film), lever ikke The Wolf of Wall Street opp til forventningene. Helt fra filmes start skjønner man hvordan det kommer til å ende.

Selv om filmen er vellaget, og tar i bruk en del interessante, ukonvensjonelle filmatiske grep, blir ikke The Wolf of Wallstreet noen sinne veldig spennende. Personlig ble jeg etterhvert sittende og vente på at vendepunktet skulle komme.

Er man glad i nakne damer, sexscener og banning, er dette filmen for deg, men vær forberedt på et høyt lydnivå. Helt fra filmens start blir de aller fleste replikkene skreket, noe som var greit i begynnelsen, men etter tre timer med folk som skriker til hverandre fortjener ørene en hvil. De tre timene merkes også svært godt om man verken har med mat eller drikke, så kom forberedt!

Om du liker pinlig humor, pupper, dop, sex, dumme mennesker og har tre timer og sette av er det nok verd et kinobesøk, men hvis ikke er det definitivt ikke verd det.

Terningkast: 4

[imdb id=»tt0993846″]


 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB