Ny iOS kan komme neste uke


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 4. mars 2014, kl. 22:47

Foto: Apple

Foto: Apple

Kommer trolig i forkant av tirsdagens iTunes-festival.  

Tirsdag neste uke går årets SXSW (South by Southwest) av stabelen i Austin, Texas. Under årets utgave vil også iTunes Festival inkluderes, og en rekke kjente artister kommer, blant annet Coldplay, Imagine Dragons og Pitbull.

Apple har allerede sagt at begivenheten skal strømmes direkte til iOS-enheter, men ifølge teknologiskribent John Gruber krever dette iOS 7.1. Dette skriver Gruber i et kort innlegg hos Daring Fireball.

– Apples første iTunes-festival i USA starter om én uke. Apple skal strømme opptredenene til iOS-enheter ved hjelp av en app, men en liten fugl hvisket meg i øret og sa at denne applikasjonen krever iOS 7.1 (noe som forklarer hvorfor appen ikke er ute enda). Det betyr at iOS 7.1 kan komme hvert øyeblikk, skriver Gruber. 

iOS 7.1 vil komme med noen endringer i brukergrensesnittet og forbedringer i kalender-applikasjonen. Også flere «bugs», altså programvarefeil, skal være rettet i den nye versjonen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB